Sponsorproject (code SPO72B) , maar ook specifiek project in samenwerking met de diaconie van de PGA - Protestantse Gemeente Almelo 

IMG 3947

(bestaande, te vervangen woning)

Dit project betreft de ondersteuning van een familie van 5 personen. Vader, moeder en 3 kinderen. Naast maandelijkse sponsoring voor levensonderhoud wordt samengewerkt met enthousiaste lokale vrijwilligers (bouwen) en met de Protestantse Gemeente Almelo (financiele inzameling) om een nieuw huis te realiseren voor deze familie.

Sponsorproject (code SPO14P)

Spo14P Targu Logresti 

Dit project betreft een gezin met 14 kinderen. Eén van de kinderen is gehandicapt. De familie woont in een klein bergdorpje in de nabijheid van Targu Logresti. 

Februari 2017

In Roemenië hebben wij meerdere sponsor-projecten lopen (zie Onze aanpak). Het aantal sponsor-projecten ligt rond de 35 stuks. Eén van de sponsor-projecten betreft bijv. een groep ouderen (bejaarden) van 20 personen. Daarnaast verstrekken wij in het voorjaar aan ongeveer 100 adressen zadenpakketten, aan 50 adressen pootaardappelen en aan het einde van het jaar delen wij 75 kerstpakketten uit.

Hieronder treft u informatie over twee sponsor-projecten aan. We hopen ook over andere projecten op korte termijn informatie via de website te kunnen delen.

Sponsorproject (code SPO21P)

SP021B Petrosani Nov16

Dit betreft een sponsproject waarbij we met meerdere sponsoren in Nederland en met een plaatselijke kerk in Petrosani samenwerken.

Sponsorproject (code SPO67B)

Proj Bucea Afb Nov15

Dit betreft een sponsorproject waarbij we samenwerken met lokale initiatieven om de situatie van een familie met 5 jonge kinderen te verbeteren.