Nieuwsbericht - Maart 2018

IMG 20180302 WA0002 

Eén van onze projecten is het voedselproject (zie Onze Aanpak). Onderdeel daarvan is het leveren van pootaardappelen in Roemenië.

Projectenboek 

Nieuwsbericht - Januari 2018

Ons projectenboek 2018 delen wij graag met u. Klik hier om het projectenboek te openen.

Nieuwsbericht - Oktober 2017

Kerstpakketten 

Eind oktober staat de 'najaarsreis' naar Roemenië gepland. Dat betekent dat de voorbereidingen in volle gang zijn. De nodige goederen voor de projecten worden door sponsoren ingeleverd op het verzameladres in Wierden (bij Twentepoort Logistiek). Maar ook de kerstpakketten die jaarlijks uitgedeeld worden moeten ingepakt worden. Een groep van vrijwilligers houdt zich daar mee bezig. 

Nieuwsbericht - Augustus 2017

Opbrengst 1e verkoop 

In juni j.l. is er een standaard met wenskaarten neergezet bij Alex Bloemkado. Afgelopen maand is de 1e opbrengst genoteerd: een bedrag van €  43,50. De 'wenskaartenmaaksters' zijn daar erg blij mee! De kaarten vinden gretig aftrek en dat motiveert hen om er meer kaarten bij te maken. Het assortiment is dan ook al weer uitgebreid. Zie bijv. de aanvulling op de webshop onder 'felicitatie- en beterschapskaarten'

Namens de 'wenskaartenmaaksters' van Stichting Help Oost Europa: een fijne vakantie toegewenst!

Fijne vakantie

Nieuwsbericht - Juni 2017

AlexBloemKado

Op de foto: links Ada Hoornweg (maakt de kaarten) en rechts: Miranda Korte (Alex Bloemkado)

Sinds 6 juni j.l. staat in de winkel van Alex Bloemkado (Bornsestraat 89-91 in Almelo) een standaard met de mooiste kaarten van Almelo!

Schaft u een bloemetje aan bij Alex Bloemkado vergeet dan niet om een kaartje te kopen en mee te sturen. En als u op zoek bent naar een handgemaakt kaartje kijk dan even bij Alex Bloemkado en vergeet vervolgens niet om ook even een bloemetje aan te schaffen en mee te sturen. U blij, de ontvanger blij, Alex Bloemkado blij en ook wij blij, want de opbrengst van de kaartjes gaat volledig naar Stichting Help Oost Europa!