Nieuwsbericht - Augustus 2017

Opbrengst 1e verkoop 

In juni j.l. is er een standaard met wenskaarten neergezet bij Alex Bloemkado. Afgelopen maand is de 1e opbrengst genoteerd: een bedrag van €  43,50. De 'wenskaartenmaaksters' zijn daar erg blij mee! De kaarten vinden gretig aftrek en dat motiveert hen om er meer kaarten bij te maken. Het assortiment is dan ook al weer uitgebreid. Zie bijv. de aanvulling op de webshop onder 'felicitatie- en beterschapskaarten'

Namens de 'wenskaartenmaaksters' van Stichting Help Oost Europa: een fijne vakantie toegewenst!

Fijne vakantie

Nieuwsbericht - Juni 2017

AlexBloemKado

Op de foto: links Ada Hoornweg (maakt de kaarten) en rechts: Miranda Korte (Alex Bloemkado)

Sinds 6 juni j.l. staat in de winkel van Alex Bloemkado (Bornsestraat 89-91 in Almelo) een standaard met de mooiste kaarten van Almelo!

Schaft u een bloemetje aan bij Alex Bloemkado vergeet dan niet om een kaartje te kopen en mee te sturen. En als u op zoek bent naar een handgemaakt kaartje kijk dan even bij Alex Bloemkado en vergeet vervolgens niet om ook even een bloemetje aan te schaffen en mee te sturen. U blij, de ontvanger blij, Alex Bloemkado blij en ook wij blij, want de opbrengst van de kaartjes gaat volledig naar Stichting Help Oost Europa!

Nieuwsbericht - Mei 2017

Geslaagd Atelier

Onze enthousiaste vrijwilligers Ada en Cathalijne maken met veel plezier de mooiste kaarten om deze vervolgens te verkopen. De opbrengst gaat voor 100% naar Stichting Help Oost Europa. Het zijn ware meesterwerkjes die door hen in goed uitgeruste ateliers gemaakt worden...

Speciaal voor geslaagde examenkandidaten zijn er ook kaartjes gemaakt. Kijk even in de webshop hiervoor. Daar staat ook vermeld hoe u deze kunt bestellen.

Nieuwsbericht - Maart 2017

Laden in de NOPolder 2 

Eén van onze projecten is het voedselproject (zie Onze Aanpak). Onderdeel daarvan is het leveren van pootaardappelen in Roemenië.

Nieuwsbericht - Januari 2017

Als gevolg van de sluiting van het depot aan de Ootmarsumestraat 180 is het helaas sinds 1 januari j.l. niet meer mogelijk om kleding in te nemen. Heeft u kleding? Dan kan dit naar de volgende adressen:

  • St. Josepkerk, kerkplein St Josephstraat 109. Openingstijden: elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur
  • Jan van der Klis: volgens afspraak, telefoon 0546-817638

Opmerking: de kleding komt niet in circulatie binnen Nederland!